NaslovnaKontaktirajte nasEnglish

ISKUSTVA KORISNIKA


Pozivamo sve naše korisnike Antihemoroid sedala da nam dostave svoja iskustva i zapažanja na e-mail: info@antihemoroidsedalo.com kako bi ih objavili na sajtu. Unapred zahvalni. Vaš pileSeat


akademik Veljko Milković

Negde oko 1990. godine doživeo sam prve probleme sa hemoroidima. To su bila povremena krvarenja pri dužem sedenju na wc šolji. Počeo sam primenjivati sve dostupne informacije o ublažavanju i lečenju problema sa hemoroidima; korekcija ishrane, izbegavanje jakih začina, kiselih namirnica i sl.; izbegavanje sedenja na hladnom sedištu itd. Pored toga koristio sam različite kreme, čajeve i sve drugo za šta sam saznao kao dobar lek. Međutim i pored svih tih tretmana, tegobe su postajale sve gore. Krvarenje je postajalo zabrinjavajuće i uz pojavu iskakanja vene tj. hemoroida. Operacija je delovala kao jedina opcija. Ove muke su postajale sve gore i gore, ali samo prilikom sedenja na wc šolji pa sam počeo razmišljati kako se to ne događa dok sedim na stolici, dok ležim ili sedim na krevetu pa i dok stojim?
Iznenada sinula mi je ideja da postojeće wc sedalo iritira odnosno rasteže hemoroide. Odmah sam konstruisao sedalo sa suženim otvorom, kako bi se izbeglo rastezanje i iritiranje hemoroida. To je za mene bio spas! Olakšanje je bilo potpuno. I eto tako već čitavu deceniju uspešno koristim suženo sedalo sa koga i lakše ustajem jer bez njega bi dublje utonuo u wc šolju što je još jedna korist s obzirom na godine.
 
akademik Veljko Milković, pronalazač Antihemoroid sedala


Kada sam saznao za „antihemoroid sedalo“ logično razmišljajući sam došao do zaključka da tu nešto ima. Kod mene su se hemoroidi javljali povremeno i to prilikom obavljanja velike nužde. Tad hemoroidi iskoče, a istovremeno i prokrvare. Koristio sam razne kreme, ali me je nerviralo mazanje ujutro i uveče. Efekat jako slab. Sad sam se navikao na „antihemoroid sedalo“ čak ga i ne koristim uvek, nego kad osetim da će da bude problema. Preventivno ga u nizu koristim samo 2-3 puta. Hemoroidi sa smire, a ja sam miran narednih 5-6 meseci. Posle nužde se operem uvek! Jedem redovno ljuto, pošto jako volim, što pre nije bio slučaj i nemam nikakvih problema.

 

 

 

 


Srđan (46 god.), Novi Sad


Bio sam na teškim mukama zbog hemoroida pre nego što sam čuo za „antihemoroid sedalo“. Nema šta nisam probao. Došao sam do toga da mi je kao jedino rešenje nuđena operacija hemoroida. Pošto sam gubio puno krvi bio sam bled kao „krpa“. Pored svega sam imao i neviđene bolove, što je uticalo i na moj seksualni život. Čudo se desilo, nećete verovati, posle prvog korišćenja „antihemoroid sedala“. Već tada sam se osećao lakše! Posle mog iskustva, preporučio sam „antihemoroid sedalo“ prijateljima koji su imali problema sa hemoroidima. Hvala vam!!!

 

 

 

 

Đorđe (22 god.), Sremska Mitrovica


Mnogo ljudi ima problema sa hemoroidima. Tako se i meni dešava nekoliko puta u godini da mi poremeti normalan život. Trpim žestok bol, otežano mi je kretanje i na kraju se sve završi obilnim krvarenjem hemoroida. Saznala sam za „antihemoroid sedalo“ pa sam probala i to posle raznih krema i melema. Posle prvog korišćenja „antihemoroid sedala“ nestalo je krvarenje, a samim tim i tegobe (hemoroidi) su nestali. Preporučujem svima koji imaju probleme sa hemoroidima da probaju „antihemoroid sedalo“ - sami će se uveriti da stvarno pomaže!

 

 

 

 

Draga (47 god.), Novi Sad


Antihemoroid sedalo sam nabavila pre 15 dana i već osećam boljitak. Imam 40 godina a dugo godina sam se mučila sa hemoroidima, dok ih nisam operisala pre deset godina. Međutim, nakon te operacije (godinama nisam išla na kontrole jer su mi doktori kazali da je to normalno), pojavila se stenoza anusa i da sve bude još bolnije, prošle godine i polip. Doktori neće da mi uklone taj mali polip, kažu da nije pretnja, da je benigni, tako da ja moram da se pomučim tokom svake stolice.
Uz antihemoroid sedalo je čitav proces olakšan jer nema tog širenja vena na otvoru. Pokušavam još da se naviknem da koristim mišiće stomaka jer ovo sedalo vas tera da koristite mišićnu muskulaturu, a ne napinjete se i tako izazivate još veći bol. Preporučujem svima, pogotovu mislim na one koji imaju hemoroide spoljne ili unutrašnje, bilo bi im od velike pomoći. Naravno, osam sati sedenja na poslu je otežavajuća okolnost, pa se mora čovek i fizički aktivirati i makar šetati što više!

 

 

 

 

 

 

 

Valentina (40 god.), Beograd

100% zadovoljnih, 0% reklamacija | Poručite ovde
Plaćanje pouzećem, PayPal-om ili kreditnim karticama!