NaslovnaKontaktirajte nasEnglish

NAČIN UPOTREBE


Antihemoroid sedalo je univerzalno i postavlja se na postojeću wc dasku i koristi se prilikom obavljanja velike nužde.

Način upotrebe Antihemoroid sedala Način upotrebe Antihemoroid sedala

 

 

 

 

 

 

 


Antihemoroid sedalo se postavlja direktno na klozetsku dasku sa izbočenim delovima okrenutim na dole koji onemogućavaju preveliko okretanje daske i upadanje u wc šolju (natpis "pileSeat" treba da Vam se nalazi iza leđa). Lagano sedate na njega i redovno obavljate nuždu. Nakon upotrebe Antihemoroid sedalo se može odložiti.

Način upotrebe Antihemoroid sedala Način upotrebe Antihemoroid sedala

 

 

 

 

 

 

 


Već pri prvom korišćenju Antihemoroid sedala osetićete olakšanje kod pražnjenja (velike nužde), a svakim daljim korišćenjem hemoroidi će se povući.

Antihemoroid sedalo se može koristiti i preventivno, ali i kada se hemoroidi pojave. Preporučujemo kontinuiranu upotrebu kako se hemoroidi ne bi vratili.

Može se koristi i kao wc adapter za decu (sprečava upadanje u wc šolju), a mogu ga uspešno koristiti starije osobe i invalidi jer omogućava lako ustajanje sa wc šolje.

Antihemoroid sedalo je pogodno i za putovanja jer ne zauzima puno prostora.

Način upotrebe Antihemoroid sedala Način upotrebe Antihemoroid sedala

 

 

 

 

 

 

 


Održavanje Antihemoroid sedala je veoma lako i jednostavno. Po potrebi Antihemoroid sedalo blago isprati, upotrebiti razblaženi deterdžent, tečni sapun ili neko slično sredstvo, a zatim ostaviti da se samo osuši ili ga obrisati mekom krpom.

Početak korišćenja Antihemoroid sedala će Vam biti neobičan, ali ćete se vremenom naviknuti na taj osećaj. Ne odustajte!

Napomena
Verovatno će Vam prilikom prvog korišćenja Antihemoroid sedala, otvor učiniti malim (glavna suština Antihemoroid sedala je upravo u što manjem otvoru koji ne dozvoljava zatezanje kože i hemoroidne vene), ali svakom daljom upotrebom brzo će te se navići na olakšano pražnjenje i uočiti sve prednosti ovog proizvoda.

100% zadovoljnih, 0% reklamacija | Poručite ovde
Plaćanje pouzećem, PayPal-om ili kreditnim karticama!