NaslovnaKontaktirajte nasEnglish

NARUČIVANJE


Nalazite se na stranici gde možete izvršiti onlajn porudžbinu Antihemoroid sedala. Ispunite narudžbenicu sa neophodnim informacijama i izvršite porudžbinu ili plaćanje i narudžbinu izvršite preko PayPal-a. Potrudićemo se da proizvod koje ste poručili dobijete u najkraćem mogućem roku. Vaš pileSeat


ANTIHEMOROID SEDALO
- Medicinski adapter za hemoroide

Antihemoroid sedalo | Super cena - 3.690 dinara


Sigurna kupovinaSigurna kupovina

Poručeni proizvod platite tek prilikom preuzimanja. Plaćanje i dostava se vrši pouzećem i nisu potrebne kreditne kartice za kupovinu (iz Srbije).

100% garantovani povraćaj novca100% garantovani povraćaj novca
Ukoliko niste zadovoljni proizvodom, možete ga vratiti u roku od 30 dana, a mi ćemo Vam vratiti Vaš novac.

REDOVNA CENA

Redovna cena 1 kom. = 3.690,00 dinara (34,80 EUR) + PTT troškovi dostave


SPECIJALNA PONUDA - SUPER UŠTEDA!*

Specijalna ponuda - Super ušteda! Specijalna ponuda: 2 kom. = 7.000,00 dinara + PTT troškovi dostave

* samo za kupce iz Srbije


Način plaćanja i dostave
Način plaćanja i dostave*: pouzećem - plaćanje se vrši nakon preuzimanja
kada poštar donese pošiljku na kućnu adresu (samo za kupce iz Srbije)
ili kreditnim karticama i PayPal-om (za kupce iz inostranstva)

Vreme isporuke
Vreme isporuke**: od 1-2 radna dana (ne računajući vikende) za kupce iz Srbije
od 7-20 radnih dana (u zavisnosti od zemlje isporuke) za kupce iz inostranstva


Antihemoroid sedalo isporučuje se u zaštitnoj foliji upakovanoj u kartonsku ambalažu. Uputstvo i propratna dokumentacija proizvođača će se prilikom isporuke nalaziti unutar isporučenog paketa.


PORUČIVANJE

OPCIJA 1 (samo za kupce iz Srbije): Kratko uputstvo: da izvršite porudžbinu Antihemoroid sedala kliknite na dugme dole Poručite ovde nakon čega će Vam se na sredini ekrana otvoriti poseban prozor sa onlajn formularom - narudžbenicom gde je potrebno da pravilno ispunite sva polja sa traženim podacima. Nakon popunjavanja svih polja kliknite na dugme Naručujem. Nakon toga dobićete obaveštenje da je Vaša narudžba uspešno primljena i ovim ste izvršili postupak porudžbine.

Oslobodite se hemoroida
- pomozite sami sebi!
Poručite ovde


Nakon uspešno izvršene porudžbine, ako ste ispravno uneli Vašu e-mail adresu, stići će Vam e-mail sa potvrdom o uspešnom poslatom zahtevu za porudžbinu.

NAPOMENA: U slučaju da ne dobijete e-mail potvrdu o narudžbini ili ako u dužem periodu ne dobijete Vašu pošiljku, molimo Vas da izvršite ponovnu porudžbinu ili nas kontaktirajte telefonom ili e-mailom.

OPCIJA 2 (za kupce iz inostranstva): poružbine i plaćanje možete izvršiti i preko onlajn sistema plaćanja PayPal (za šta je potrebno da se prvo registrujete i budete njihov član), preko koga je plaćanje moguće i kreditnim karticama. Da izvršite porudžbinu Antihemoroid sedala (samo 1 kom. po porudžbini) kliknite na dugme dole Buy Now nakon čega će Vam se otvoriti novi prozor koji će Vas preusmeriti na sajt PayPal-a gde ćete videti pregled Vaše porudžbine sa ukupnim troškovima i iznosom poštarine. Ulogujete se na Vaš PayPal nalog ili plaćanje izvršite kreditnim karticama (popunjavanjem neophodnih informacija) da biste završili postupak porudžbine.

Oslobodite se hemoroida
- pomozite sami sebi!


Nakon završene porudžbine stići će Vam e-mail potvrda o uspešnoj porudžbini od strane PayPal-a. Nakon slanja Vaše pošiljke obavestićemo Vas e-mailom (posredstvom PayPal-a) da je Vaš naručeni proizvod poslat na adresu registrovanu na Vašem PayPal nalogu kojom prilikom ćete dobiti i kod za praćenje statusa Vaše pošiljke (tracking info).

NAPOMENA: U slučaju da ne dobijete na Vaš e-mail potvrdu od PayPal-a o uspešno izvršenoj narudžbini kao i naknadnu e-mail potvrdu o poslatoj pošiljci ili ako u dužem periodu ne dobijete Vašu pošiljku (pogledajte rokove dostave za inostranstvo), molimo da nas kontaktirate telefonom ili e-mailom.


* PLAĆANJE

Kako će se vršiti plaćanje?
Za kupce iz Srbije
Narudžbine iz Srbije se plaćaju pouzećem. To znači da ćete narudžbinu platiti poštaru / kuriru u gotovini prilikom preuzimanja paketa na Vašoj adresi ili u pošti.

Za kupce iz inostranstva
Narudžbine iz inostranstva se vrše i plaćaju preko PayPal-a, elektronskog onlajn sistema plaćanja. To znači da ćete narudžbinu unapred platiti preko Vašeg PayPal naloga ili kreditnim karticama posredstvom sistema PayPal-a nakon čega će Vam međunarodnom pošiljkom biti dostavljen naručeni proizvod.


*
* DOSTAVA I VREME ISPORUKE

Kako se vrši isporuka paketa?
Za kupce iz Srbije
Isporuka se vrši putem Pošte Srbije ili neke slične kurirske službe na Vašu adresu navedenu u porudžbini.
Ukoliko prilikom isporuke ne budete kod kuće, dobićete obaveštenje da Vas paket čeka na Vašoj pošti narednog radnog dana. U tom slučaju Vas molimo da ga što pre preuzmete, jer će ga pošta automatski vratiti pošiljaocu (nama) posle 5 dana čekanja.

Za kupce iz inostranstva
Isporuka se vrši putem Pošte Srbije i Vaše lokalne pošte (standardna međunarodna avionska dostava preporučenih pošiljki) na adresu registrovanu na Vašem PayPal nalogu ili na neku drugu koju navedete u napomeni prilikom porudžbine (extended shipping). Ukoliko u vreme isporuke ne bude nikoga da preuzme pošiljku na Vašoj adresi ili Vaša pošta ne može da ostavi pošiljku u poštansko sanduče, raspitajte se kod Vaše lokalne pošte oko procedure naknadne isporuke i rokova preuzimanja paketa.

Koji su rokovi za isporuku?
Za kupce iz Srbije
Najčešće se porudžbine isporučuju u roku od 2 dana po potvrdi narudžbine. Na to treba dodati 1 do 2 radna dana koliko paketu treba da stigne do Vas.

Za kupce iz inostranstva
Vreme isporuke zavisi od zemlje u koju se šalje pošiljka i najčešće porudžbina bude isporučena u roku od 7 do 30 dana od momenta slanja (momenta kada dobijete potvrdu o poslatoj pošiljci od strane PayPal-a). Avionska pošiljka za veoma kratko vreme stigne u zemlju primaoca, ali konačna dostava na Vašu adresu zavisi isključivo od Vaše lokalne pošte i carine i njihove procedure obrade i dostave paketa.
Ukoliko ne primite poružbinu u periodu dužem od očekivanog, molimo proverite prvo sa Vašom lokalnom poštom da li je Vaša pošiljka možda duže zadržana u njihovim skladištima ili greškom još nije isporučena.

Orijentacioni rokovi dostave pošiljki u inostranstvo:

Evropa: naručeni proizvod stiže za oko 3-10 dana
SAD, Kanada: naručeni proizvod stiže za oko 10-14 dana
Ostali delovi sveta: naručeni proizvod stiže za oko 12-20 dana (najduže do 30 dana)

Važna napomena
Ponekad se desi da lokalna pošta duže zadrži paket, uglavnom zbog dodatnih sigurnosnih provera koje usporavaju isporuku paketa. Takođe, treba računati na duže vreme isporuke u vreme pred i oko praznika, kada pošti treba dosta duže da isporuči pakete.

Da li je moguće praćenje statusa pošiljke?
Za kupce iz Srbije
Status Vaše porudžbine možete pratiti na internet sajtu Pošte Srbije - aplikacija za praćenje statusa pošiljke gde je potrebno samo da unesete kod za praćenje pošiljke u formatu VV123456789RS (primer) koji ćemo Vam poslati naknadno na Vaš e-mail nakon što pošiljka bude poslata (potrebno je samo da prilikom popunjavanja narudžbenice otkačite da želite da dobijete kod za praćenje statusa pošiljke).

Za kupce iz inostranstva
Status Vaše porudžbine u prvoj fazi slanja (dok pošiljka ne izađe iz Srbije) možete pratiti na internet sajtu Pošte Srbije - aplikacija za praćenje statusa pošiljke gde je potrebno samo da unesete kod za praćenje pošiljke u međunarodnom formatu RR123456789RS (primer) i na internet sajtu Vaše lokalne pošte u drugoj fazi (kada pošiljka stigne u Vašu zemlju) gde je potrebno da pronađete aplikaciju za praćenje pošiljki (on-line praćenje pošiljki - status tracking) i unesete kod (Tracking Number) koji ćemo Vam poslati na Vaš e-mail (posredstvom PayPal-a) zajedno sa informacijom da je Vaša pošiljka poslata.

Vašu pošiljku možete takođe pratiti i na međunarodnom portalu za praćenje pošiljki AfterShip - potrebno je da prvo izaberete Vašu lokalnu poštu sa ponuđene liste i da potom unesete kod za praćenje pošiljki (Tracking Number).

Da li je moguće da lično preuzmem porudžbinu?
Ukoliko ste iz Novog Sada, moguće je. Molimo Vas da nam se javite radi dogovora.

100% zadovoljnih, 0% reklamacija | Poručite ovde
Plaćanje pouzećem, PayPal-om ili kreditnim karticama!